Tyyliopas häät

Sulhanen ja liivi
Jos sinulla on esimerkiksi takki pukeutumiskoodina häät, se on loistava tilaisuus sulhasena erottua käyttämällä puvustasi liiviä. Väritäsmäys tai hajoaminen liivassa olevan kontrastin kanssa. Jos pukukoodi on tumma puku, valitse vapaasti liivi, joka menee sävy sävyyn tai jos mahdollista täsmälleen samaan kankaaseen.

Jos olet häät ja aiot käyttää liiviä, sinun on harkittava, voidaanko se pukeutua vai ei. Nimittäin voi olla töykeää tulla vieraaksi pukeutuneena ja peittää sulhanen vaatteiden suhteen. Mutta tiedätkö, että siitä tulee pukeutunut häät, emme näe mitään esteitä liivin käyttämiselle puvulle.

Liivi smokille
Liivin käyttö smokissa on erittäin mukava vaihtoehto. Millä liivillä valitset, on tietysti paljon tekemistä sen kanssa, mistä pidät ja maistat. On niin sanottuja hevosenkenkäliivejä, joilla on syvempi leikkaus ja joka on hevosenkengän muotoinen. Perinteisiä liivejä voidaan käyttää myös smokkeihin. On olemassa erilaisia ​​mielipiteitä siitä, mitä väriä pitää käyttää smokkien liivissä. Me Neckwearissa uskomme, että on hienoa käyttää eri väriä smokkien liivissä, jos kokonaisuus tuntuu tyylikkäältä ja sopivalta.

Väri ja kuvio lisävarusteissa
Kun valitset häävieraana lisävarusteita vaatteillesi, makusi ja mieltymyksesi ovat tärkeimmät tekijät. Edellä mainittujen tavallisten pukukoodien mukaan useimmissa tapauksissa on pakollista käyttää solmio tai rusetti, mutta se on täysin sinun tehtäväsi valita värit ja kuviot (lukuun ottamatta smokkeja). Jos sinulla on kumppani kanssasi, on tärkeää sovittaa värit heidän vaatetuksensa tai asunsa kanssa. Vältä sovittamista niin, että värit "melkein" sopivat kumppanisi pukeutumiseen. Yhdistä sen sijaan väreihin, jotka sopivat hyvin yhteen, muuten on olemassa vaara, että se näyttää pukeutuneelta eikä pukeutuneelta. Jos ostat kumppanisi kanssa vaatteet ja tarvikkeet eri toimittajilta, heillä on harvoin täsmälleen sama sävyväri, joten suosittelemme käyttämään kahta erilaista väriä, jotka sopivat toisiinsa eri vaatteissa.

Vastaavat lisävarusteet
Monissa tapauksissa on erittäin tyylikäs käyttää solmio tai rusetti samalla kuviolla kuin nenäliina. Yhtenäisyys on sekä mukavaa että käytännöllistä. Joskus voi kuitenkin olla mukavaa ja erottuvaa käyttää eri värejä solmiossa / rusetissa tai nenäliinassa.

Nosta värit yhdestä osasta
Jos haluat sovittaa värejä solmio / rusetti ja nenäliina, sovita sitten eri väreillä, jotka sopivat toisiinsa. Tietysti on olemassa monia hyviä väriyhdistelmiä, mutta tässä on luettelo väreistä, jotka ovat ohjaava lähtökohta sovitettaessa lisävarusteiden värejä ja kuvioita.

  • Sininen oranssi / ruskea
  • Punainen vihreällä
  • Keltainen ja violetti

Valikoimassamme on monia siteitä, joilla on erilaiset kuviot, kaikkea rätinästä ja ulkonevista huomaamattomampiin. Siksi voi joskus olla vaikeaa löytää tarkkaa värivastaavuutta. Komea voi sitten olla poimia väri, esimerkiksi solmion kuvio ja käyttää sitä yksivärisessä nenäliinassa, tai päinvastoin. Tässä on joitain tyylikkäitä yhdistelmiä, joita suosittelemme.

Kenkien ja vyön väri
Vyö on erittäin mukava ja käytännöllinen yksityiskohta, jota voit käyttää asustasi. Neckwear-sarja sisältää valikoiman eri värejä joustavia vöitä, jotka sopivat täydellisesti kenkiin ja / tai lisävarusteisiin. Esimerkiksi vihreä vyö sopii täydellisesti tummanruskeaan solmioon sekä tummanruskeaan kenkään. Aivan kuten aiemmin suosittelimme, sinun ei tarvitse vastata täsmällistä väriä, tärkeintä on, että värit vastaavat toisiaan ja että valinta on pukukoodin sisällä.

Tunne vapaus olla luova
Kun valitset häätvieraana valitsemaan lisävarusteita, suosittelemme valitsemaan henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Niin kauan kuin pysyt annettujen pukukoodien rajoissa etkä liioittele tai aio peittää sulhasen poikki, on melko vapaata valita, mistä sinusta tuntuu komealta.

Muut tarvikkeet
Pue viimeinen kosketus asuusi muihin lisävarusteisiin. Voit esimerkiksi ohittaa vyön ja käyttää henkseleitä, mikä on erittäin tyylikäs vaihtoehto. Takin neulat, joiden suosio kasvaa, ovat myös erittäin tyylikäs yksityiskohta ja voivat olla jotain, joka todella antaa viimeisen silauksen i: lle. Jos ulkona on vähän viileämpää, täydennä ilme huivilla, joka lepää kaulan ympärillä takin alla. Kalvosinnapit eivät myöskään ole koskaan väärässä, kuten mukava rannekoru - mahdollisuudet ovat monet. Ehkä joskus hieman jäykistä pukeutumiskoodeista huolimatta sinulla häävieraana on lievästi sanottuna hyvät mahdollisuudet kunnioittaa morsiamen ja sulhasen osallistumalla juhliin erittäin komeasti suurena päivänä.

Pukukoodit
Meillä kaikilla on erilaisia ​​makuja ja vaatimuksia siitä, miten haluat muotoilla häät. Oikean pukukoodin valitseminen on siksi tärkeää, koska pukukoodi asettaa häiden juhlatunnuksen ja tason. Sinä olet sulhanen yhdessä tulevan kanssa, joka on keskellä juhlatilaisuuksia, joten muista valita vaatteesi ja asusteesi erittäin huolellisesti, jotta tunnet todella hyvännäköisen ja komean suurena päivänä.

Seuraavassa selitämme lyhyesti, mitä yleisimmät pukukoodit tarkoittavat.

Smokki
Pukukoodilla on selkeät säännöt, joten sitä on helppo seurata. Joko musta tai keskiyön sininen smokkitakki, siinä on musta silkkinen rusetti ja valkoinen nenäliina. Vyö on täydellinen täydennys, jos haluat sulhasena erottua. Neckwear suosittelee itse solmittua rusettia, mutta valmis solmu on tietysti myös hyvä.

Tumma puku
Yläosan ja alaosan on oltava samaa väriä ja kangasta, keskiyön sininen tai tummanharmaa. Takin alla on käytetty valkoista tai vaaleansinistä paitaa. Solmio tai rusetti on pakollinen ja sitä on täydennetty nenäliinalla. Anna solmion, rusetin ja nenäliinan lisätä ripaus asuun sovittamalla väri ja kuvio makuun.

Neckwear suosittelee sulhasen valitsemaan solmion tai rusetin, joka sopii morsiamen pukeutumiseen tai vaihtoehtoisesti morsiamen kukkien väriin. Erotutuakseen sulhasesta sulhaset ja marssalit valitsevat edullisesti erilaisia ​​lisävarusteita. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö, vaan suositus.

Takki
Pukukoodi tarkoittaa yhtenäistä pukua, eli samaa väriä ja kangasta ylä- ja alaosassa, jossa paidan väri on valinnainen. Solmio tai rusetti on pakollinen, mutta täällä voit ottaa värikierrokset erottua sulhasesta.

Jos valitset morsiamenparina pukeutumistakin, Neckwear suosittelee, että valitset lisävarusteet täysin makusi mukaan. Jos olet leikkisä henkilö, valitse solmioon ja nenäliinaan ulkoneva väri. Jos tunnet itsesi huomaavaisemmaksi, valitse tavallinen solmio, jossa on vastaava nenäliina. Anna vain mielikuvituksen ja maun asettaa rajat!

Hääpaikka
Tapahtuvatko hääjuhlat linnassa vai ulkona puutarhassa? Varmista, että sovitat juhlatilan tunnelman pukuun. Pue, jos aiot olla "mukavammassa" paikassa ja ota se alas, jos valitset paikan, jolla on yksinkertaisempi ja rento tunne ja tyyli.

Ystävien maku
Tiesitkö, että ystäväsi rakastavat pukeutua hampaisiin asti, vai ovatko he ehkä sellaisia, joiden mielestä vaatteet eivät ole niin tärkeitä. Vaikka onkin päivä sulhasena, joissakin tapauksissa voi olla hyvä mukauttaa pukukoodi ystävien makuun ja mieltymyksiin. Mutta älä unohda, että sinä päätät!

Morsiamen vaatteet
Onko sulhanen valinnut hyvin muodollisen mekon vai rennomman mallin? On tärkeää, että pidät vaatteesi samalla tasolla, jotta toinen ei ole pukeutunut paremmin kuin toinen.

Muut pukukoodit
Joissakin tapauksissa morsiamen ja sulhasen päätetään poistaa dramatisointi pukukoodista ja kirjoittaa jotain "Jotakin, josta tunnet olosi hyväksi", "Paras itsesi" tai "Pukunäköinen" hääkortille. Jos valitset sulhasena, että vierailla on rennompi asenne pukuun, me Neckwearissa uskomme, että se on loistava tilaisuus sulhasena todella erottua. Valitse smokki kesähäät tai vaaleanpunainen solmio vihreää pukua varten talvihäät. Me Neckwearissä rakastamme, kun asiakkaamme uskaltavat erottua pukeutumiskoodista riippumatta. Pukeutuminen on aina mukavaa!

(0)

Sivustomme käyttää evästeitä.Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn