TOIMITUS

Lähetämme paketteja tavalliseen tapaan alla Covid-19. Pienemmät paketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Toimitusajat voivat viivästyä.

Posti: Toimituskulut 5 € - Maksuton toimitus yli 39 € tilauksille

Toimitusaika 4-7 päivää. Jos saamme tilauksesi ennen klo 17:00, lähetämme sen samana päivänä. Lähetetään Postin kautta jäljitettävänä pakettikirjeenä ja toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Suuremmat paketit noudetaan lähimmästä noutopisteestä ja niistä ilmoitetaan kirjeitse.

UPS EXPRESS TOIMITUS (14 €)

Toimitus 2-3 päivässä. Tarjoamme pikatoimituksen UPS Expressillä. Toimitusaika on normaalisti 1 arkipäivä. Jos saamme tilauksen ennen klo 16.00, lähetämme tuotteen samana päivänä. Toimitus joko kotiin tai työpaikalle. Ei voi palauttaa.

TOIMITUSTAPA

Lähetämme kaikki toimitukset Posti - tai UPS-kuljetuksella.

Pienemmät lähetykset lähetetään kirjeenä, mikä useimmiten merkitsee toimitusta suoraan postilaatikkoon. Suuremmat lähetykset kuljetetaan lähimpään noutopisteeseen ja niiden saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.

Toimitus UPS-illä kuljetetaan aina kotiin tai työpaikalle. Yleensä UPS-kuljettaja soittaa ja kysyy, missä olet ja toimittaa paketin kyseiseen paikkaan.

(0)

Sivustomme käyttää evästeitä.Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn