Tietoa meistä

Meidän tarinamme
Kaikki alkoi unelmasta oman yrityksen perustamisesta ja kiinnostuksesta pukeutua hienosti. Siksi se tuntui täydelliseltä liikeidealta aloittaessamme vuonna 2010. Nopeasti kasvavat verkkokaupan markkinat yhdistettynä suoraan postilaatikkoon sopiviin kevyisiin tuotteisiin tarjosivat suuria mahdollisuuksia. Alun perin varasto varastoitiin kaapissa ja tilaukset pakattiin sängylle. Yrityksen kasvaessa varasto siirrettiin nopeasti kellariin huvilassa, jossa valmistauduttiin seuraavaan kasvuvaiheeseen.

Laajentua nopeammin tuotiin ulkopuolisia tuotemerkkejä ja avasimme fyysiset myymälät Bromma Blocksissa ja Frölunda Torg -ostoskeskuksessa Ruotsissa. Muutaman vuoden nopean kasvun jälkeen Dagens Industri, Ruotsin suurin yrityslehti, nimitti meidät gaselliyhtiöksi. Menestyksistä huolimatta huomasimme myös, että olimme intohimoisimpia verkkokaupasta ja omasta brändistämme, jossa voimme suunnitella ja valmistaa omia kokoelmiamme huomattavasti halvemmalla. Siksi istuimme taas piirtolevylle ja muutimme yrityksen tulevaa strategiaa. Fyysiset kaupat suljettiin ja kaikki ulkoiset tuotemerkit ja paitavalikoimat lopetettiin. Tänään olemme täysin erikoistuneet omalla tuotemerkillämme oleviin lisävarusteisiin ja olemme yksi johtavista toimijoista verkossa segmentissämme, jonka myynti on maailmanlaajuista.

Ketkä ovat Neckwear in takana olevia ihmisiä?
Neckwearia johtavat Johan Vegfors ja Johan Berggren. Aloitimme samassa luokassa keskikoulussa ja koska asuimme Linköpingissä vain yhden metsälehden välissä, meistä tuli nopeasti parhaita ystäviä. Tänään, yli 20 vuotta myöhemmin, olemme edelleen yhtä hyviä ystäviä huolimatta monista intensiivisistä vuosista yhdessä liikekumppaneina. Matkan aikana olemme käyneet yhdessä tulen ja veden läpi. Matkan varrella olemme oppineet, että mikä ei tapa meitä, tekee meistä vahvempia. Johan Vegforsilla on suuri kiinnostus musiikkiin, kun taas Johan Berggren haluaa viettää vapaa-aikansa vetämällä isoja kaloja.Intohimo hyvistä tuotteista
Luomme omat kokoelmamme ja mallit yhdessä kutojien kanssa, joiden kanssa työskentelemme. Intohimomme tuotekehitykseen yhdistettynä kymmenen vuoden kokemukseen tarkoittaa, että osaamme tehdä todella hyvän solmion. Siksi tarjoamme 2 vuoden takuun kaikille sarjan tuotteille. Rakastamme muotia ja haluamme kaikkien miesten pystyvän luomaan oman persoonallisen tyylinsä laadukkailla lisävarusteillamme. Valikoimamme koostuu pääasiassa tyylikkäistä klassisista kuvioista, jotka eivät koskaan vanhene. Emme kuitenkaan halua, että rusettien tai solmioiden käyttäminen tuntuu muodolliselta, ja siksi tarjoamme myös juhlakokoelmia, jotta voit silti olla komeasti pukeutunut, mutta silmänräpäyksessä.

Ei välikäsiä
Emme tee yhteistyötä jakelijoiden tai edustajien kanssa, ja olemme välittäneet kaikki välittäjät, mikä muuten luonnehtii konservatiivista muotiteollisuutta. Sen sijaan työskentelemme suoraan tekstiilien valmistajien kanssa, joissa yhdessä tuotamme omat kuviot ja kokoelmat. Tällä tavalla voimme tarjota ainutlaatuisia tuotteita korkealaatuisina kohtuulliseen hintaan.

Ei fyysisiä kauppoja
Olemme aiemmin pitäneet fyysisiä myymälöitä, joista kokemuksemme mukaan liittyy korkeita kustannuksia. Erikoistumalla vain verkkokauppaan organisaatiomme on räätälöity kustannustehokkaalla tavalla, mikä tarjoaa erilaisen hintakuvan kuin perinteinen kauppa.


Istutamme puita
Istutamme jokaiselle saapuvalle asiakastilaukselle puun Amazonin sademetsään. Ostamalla meiltä autat siten suojelemaan, säilyttämään ja palauttamaan maapallon arvokkaat sademetsät, jotka ovat elinympäristöjä puolelle kaikista maaeläimistä. Sademetsät absorboivat myös suuria määriä hiilidioksidia, mikä hidastaa ilmastonmuutosta. Lue lisää täältä.

Neckwear plants a tree for every order

Totuus ilmaisesta toimituksesta ja ilmaisesta palautuksesta
Kun verkkokaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen ja ilmaisen palautuksen, kustannukset otetaan aina huomioon tuotteiden hinnoissa. Ilmaiset palautukset johtavat siihen, että monet ihmiset tilaavat miettimättä, mikä luo suuremman osan palautuksista samalla kun se on negatiivinen ilmastolle. Tämä puolestaan ​​lisää korkeampia toimitus- ja käsittelykustannuksia, mikä johtaa viime kädessä tuotteen kalliimpaan hintaan asiakkaana. Sen sijaan olemme päättäneet veloittaa kuljetuksen omakustannushinnan, ja sinun on maksettava kaikki palautuskustannukset itse.

Mitä asiakkaamme sanovat?
Uskomme, että ainoa tapa pitkäaikaiseen menestykseen on todella tyytyväisiä asiakkaita. Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

 


Osta turvallisesti
Olemme sertifioitu pohjoismaisen verkkokaupan sertifikaattien vaatimusten mukaisesti. Voit myös tehdä ostoksen laskua vastaan, jotta saat tavarat ensin ennen maksamista.

 

Yritysosoite
Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping
Ruotsi

Y-tunnus: SE556882-406301

(0)

Sivustomme käyttää evästeitä.Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn