ASIAKASPALVELU
Toimitus

Toimituskulut 5 € Maksuton toimitus yli 39 € tilauksille

Toimitusaika 4-7 päivää Ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana

Palautus

Helppoa ja Mukavaa

Aina 14 päivän palautusoikeus Sovita rauhassa kotona

Ota meihin yhteyttä

+46 13 - 25 34 34 Ma - pe: 10:00 - 16:00 (english speaking)

info@neckwear.fi Vastaamme aina 24 tunnin kuluessa, ma - pe

Löydä lisää tietoa

Tietoa meistä

VISIO

Me Neckwearilla rakastamme muotia ja haluamme viedä intohimomme eteenpäin useammille miehille. Laajalla valikoimalla huolellisesti valittuja asusteita ja paitoja tunnetuilta tuotemerkeiltä tarjoamme ainutlaatuiset mahdollisuudet kaikille miehille oman henkilökohtaisen tyylin luomiseen. Henkilökohtaisen palvelun ja käsin poimittujen huippuluokan tuotteiden avulla haluamme tehdä muodin sekä yksinkertaiseksi että hauskaksi. Tavoitteenamme on tehdä tyylikkäämmän pukeutumisen Suomi, jossa kaikki miehet voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa erittäin hyvällä vaatetyylillä.

TOIMINTA

Neckwear on Ruotsissa perustettu yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2009. Tänä päivänä yritys on kasvanut johtavaksi kansainväliseksi toimijaksi segmentissään. Yrityksellä on verkkokauppoja kahdeksassa maassa, kuudelle kielelle käännettyinä. Tavoitteenamme on levittää skandinaavisen miestenmuodin intohimoa useampiin maihin. Ruotsissa olevasta varastostamme lähetetään paketteja express-toimituksena ympäri maailmaa itse suunnittelemissamme ja tyylikkäissä pakkauksissa.

VALIKOIMA

Valikoima koostuu huolella valikoiduista asusteista ja paidoista, joissa laatu ja muotoilu ovat tärkeimmät valintakriteerit. Myymälässä on muun muassa yksi maailman suurimmista online-valikoimista solmioita, solmukkeita ja nenäliinoja, joissa klassiset ja nykyaikaiset tyylit yhdistyvät ka aistikkaalla tavalla itse tuottamissamme mallistoissa. Yhdessä muiden kansainvälisesti tunnustettujen tuotemerkkien asusteiden kanssa saat lähes rajattomat mahdollisuudet luoda ainutlaatuisia asukokonaisuuksia omalla identiteetilläsi. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan ja parantamaan valikoimaamme, jotta voisimme tarjota sinulle asiakkaanamme optimaalisen ostokokemuksen, joka antaa sinulle vaatekaapin, joka päivittyy jatkuvasti uusimmilla muotivirtauksilla.

OSTA TURVALLISESTI 

Kuuntelemme asiakkaitamme ja arvostamme jokaista asiakassuhdetta suuresti. Uskomme saavutettavuuteen, minkä vuoksi meillä on asiakaspalvelu puhelimitse ja nopeat vastaukset sähköpostitse. Tiedämme, että tyytyväiset asiakkaat ovat tärkein resurssimme, ja me pidämme henkilökohtaisesta kontaktista sekä siitä, että saamme auttaa sinua. Me uskomme, että erittäin hyvä palvelu luo turvallisuutta sekä kanta-asiakkaita.

Meillä on lisäksi ainoastaan vakiintuneita yhteistyökumppaneita, kuten Fedex, Paypal ja Visa, jotta voisit tuntea itsesi täysin turvalliseksi asioidessasi myymälässämme. Tämän ohella on Neckwear sertifioitu Pohjoismaisen verkkokauppasertifioinnin asettamien vaatimusten mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: info@neckwear.fi

Puhelin: + 46 13 - 25 34 34

YRITYSOSOITE

Neckwear Sweden AB
Box 1015
58110 Linköping

Ruotsi

Y-tunnus: 556882-4063

(0)