ASIAKASPALVELU
Toimitus

Ilmainen Toimitus Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Postin kautta

Toimitusaika 2-3 päivää Ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana

Palautus

Helppoa ja Mukavaa Käytä meidän ennakkoon maksettua palautuslomaketta (5 €)

Aina 30 päivän palautusoikeus Sovita rauhassa kotona

Ota meihin yhteyttä

+46 13 - 25 34 34 Ma - pe: 10:00 - 16:00 (english speaking)

info@neckwear.fi Vastaamme aina 24 tunnin kuluessa, ma - pe

Löydä lisää tietoa

PALAUTUS & VAIHTO

KUINKA TEEN PALAUTUKSEN?

Palautuskoodisi avulla voit yksinkertaisesti käsitellä kaikkia vaihtoja ja palautuksia verkossa. Palautuskoodin löydät tilausvahvistuksesta, jonka olet saanut sähköpostitse sekä paketissa. Sen jälkeen valitset, mitkä tuotteet haluat palauttaa tai vaihtaa. Jos vaihdat tuotteen järjestelmässä, sinulle varataan uusi tuote automaattisesti. Kun olet rekisteröinyt palautuspyynnön, lähetämme sinulle ennalta maksetun palautusrahtikirjan 24 tunnin sisällä. Veloitamme 5 € palautusrahdista. Viikonloppuina ja pyhäpäivinä lähetetään palautusrahtikirja seuraavana arkipäivänä. Käsittelemme palautuksesi tai vaihtosi samana päivänä, kun se saapuu meille.

MITÄ PALAUTUS MAKSAA?

Etukäteen maksetun palautusrahtikirjamme käyttäminen maksaa 5 €. Voit myös lähettää palautuksen omalla toimitustavallasi. Siinä tapauksessa sinä asiakkaana otat vastuun, jos paketti sattuisi katoamaan.

30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin, syystä riippumatta. Muussa tapauksessa autamme sinua vaihtamaan tuotteen haluamaasi toiseen tuotteeseen.

VAIHDOT

Rekisteröi vaihtosi verkossa ja me varaamme sinulle tuotteen, jonka haluat vaihdossa. Lähetämme uuden tuotteesi samana päivänä, kun saamme palautuksesi.

HYVITYS

Kun saamme palautuksesi, käsittelemme sen ja palautamme rahasi samana päivänä. Maksamattomalta laskulta vähennetään hyvityssumma, kun taas maksettu lasku maksetaan takaisin pankkitilille. Luottokorttimaksun yhteydessä kestää yleensä 3-5 arkipäivää ennen kuin rahat näkyvät jälleen tilillä. Paypal-maksun yhteydessä tapahtuu takaisinmaksu välittömästi.

(0)