Istutamme jokaiselle tilaukselle puun Amazonin sademetsään

Yhteistyön alkamisen jälkeen marraskuussa 2021 on istutettu 28 005 puuta.

Yksi puu tilausta kohti
Ostamalla meiltä autat suojelemaan, säilyttämään ja palauttamaan maapallon arvokkaat sademetsät, jotka ovat elinympäristöjä puolelle kaikista maaeläimistä. Sademetsät absorboivat myös suuria määriä hiilidioksidia, mikä hidastaa ilmastonmuutosta.

Kumppani One Tree Plantedin kanssa
Vain 100 vuodessa 50% planeetan sademetsistä on kadonnut ja vuosittain kaadetaan 15 miljardia puuta. Tämä on uhka suurelle määrälle lajeja samalla kun maailman ilmastojärjestelmät ovat epätasapainossa. Sademetsät ovat myös tärkeitä, koska ne tarjoavat ruokaa, puhdasta vettä ja lääkkeitä sadoille miljoonille ihmisille. Yhdistetyn One Tree Planted -järjestön kautta istutamme siis puun jokaiselle tilaukselle.

Amazonin sademetsä on maailman suurin ekosysteemi, jota metsäpalot ja hakkuut uhkaavat, jotta maataloudelle ei olisi pitkällä aikavälillä kestävää kehitystä. Yksi istutettu puu pyrkii siksi palauttamaan köyhtyneet maatalousalueet, jotka olivat aiemmin sademetsät. Näille alueille organisaatio istuttaa sekoitus luonnonvaraisia ​​ja kaupallisia puita. Tällä tavalla luodaan kestävä metsänhoito, joka tarjoaa työpaikkoja paikalliselle väestölle samalla kun villieläimet saavat takaisin asumiskelpoiset elinympäristöt.

Suuri kiitos, että päätit tehdä ostoksia meiltä ja istuttaa puun.

(0)

Sivustomme käyttää evästeitä.Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn