Kalvosinnapit - FAQ

Milloin sopii käyttää kalvosinnappeja?
Kalvosinnapit sopivat kaikkiin tilanteisiin, joissa haluat olla erityisen tyylikkäästi pukeutunut ja käytät frakkia, smokkia, pikkutakkia tai pukua. Kalvosinnapit tekevät asusta hieman muodollisemman. Kalvosinnappeja voidaan käyttää töissä, häissä, päivällisillä ja juhlissa. Päätät itse, kuinka korkealle haluat asettaa riman, kun kyseessä on pukeutumisesi.

PST! Tutustu laajaan valikoimaamme tyylipuhtaita ja hienoja kalvosinnappeja netissä.

Mihin paitoihin kalvosinnapit sopivat?
Kaikki paidat eivät salli kalvosinnappien käyttöä johtuen hihojen muotoilusta. Tavallisin paitatyyppi, johon kalvosinnapit sopivat, on paita, jossa on yksinkertainen hihankäänne ylimääräisellä napinlävellä, johon kalvosinnappi voidaan kiinnittää. Tämä paita ei vaadi kalvosinnappeja, jotta sitä voitaisiin käyttää, sillä siinä on tavalliset napit pitämässä hihat paikallaan tavalliseen tapaan.

On myös olemassa paitoja kaksinkertaisella hihakäänteellä, jota kutsutaan myös nimellä ranskalainen mansetti. Tämä tarkoittaa sitä, että taitat paidanhihan kaksin kerroin ja pujotat kalvosinnapin sen läpi. Tämäntyyppisessä paidassa sinun täytyy käyttää kalvosinnappeja, jotta hihat pysyvät paikallaan.

Voinko valita kalvosinnapit solmioneulaan sointuviksi?
Kyllä, se sopii erinomaisesti. Jos sinulla on hopeiset kalvosinnapit, tulee solmioneulankin olla hopeaa. Jos taas solmioneula on kultaa, tulee kalvosinnappienkin olla kultaa.

Kuinka kalvosinnapit tulee sijoittaa?
Koristeellinen puoli tulee aina olla käännettynä ulospäin.

Millaiset kalvosinnapit minun tulisi valita?
Tässä on kaksi päävaihtoehtoa. Joko valitset jotakin, joka on mielestäsi hienoa ja tyylipuhdasta. Tai sitten satsaat johonkin, joka heijastaa persoonallisuuttasi. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi kalvosinnapit nimikirjaimillasi tai parilla golfmailalla.

Tyylipuhdasta vaihtoehtoa suositellaan häihin, tanssiaisiin ja muihin muodollisempiin tapahtumiin. Jos menet päivälliselle tai juhlaan tai haluat olla tyylikäs töissä, voit hyvin valita hieman hauskempaa tyyliä edustavat kalvosinnapit.

Jos olet edelleen epävarma siitä, millaiset kalvosinnapit valitsisit, käytä hopeanvärisiä. Neliönmuotoiset, suorakaiteen muotoiset, pyöreät tai soikeat ovat kaikki yhtä hyviä vaihtoehtoja. Et voi koskaan valita väärin riippumatta siitä, mitä paitaa ja takkia käytät.

(0)

Sivustomme käyttää evästeitä.Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn