ASIAKASPALVELU
Toimitus

Ilmainen Toimitus Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Postin kautta

Toimitusaika 2-3 päivää Ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana

Palautus

Helppoa ja Mukavaa

Aina 30 päivän palautusoikeus Sovita rauhassa kotona

Ota meihin yhteyttä

+46 13 - 25 34 34 Ma - pe: 10:00 - 16:00 (english speaking)

info@neckwear.fi Vastaamme aina 24 tunnin kuluessa, ma - pe

Löydä lisää tietoa

Jälleenmyyjäksi

Vastaatko putiikista ja haluat myydä tuotteitamme?

Me välitämme suuria osia valikoimastamme tukkukauppiaana. Vieraile www.tiesb2b.com nähdäksesi koko valikoiman ja hakeaksesi paikkaa jälleenmyyjäksi. Olemme netissä toimiva tukkukauppa, ja välitämme solmioita, solmukkeita, mansettinappeja, henkseleitä, kelloja sekä suuren osan muita tuotteita jotka kuuluvat miesten asusteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvät ehdot ja nopean toimituksen. Olemme tukkukauppias joka pyrkii aina asiakkaan parhaaseen. Toimimalla ainoastaan verkossa, saaden kaikki tilaukset onlinessa B2B sivumme kautta, voimme pitää kulut alhaisena ja tarjota sinulle jälleenmyyjänä erittäin hyvät hinnat. On todella helppoa asettaa tilauksia kotisivujemme kautta ja kaikki tilaukset jotka on tehty ennen klo 16.00 lähetetään samana päivänä. 

Johtaessamme Euroopan suurinta nettikauppaa solmioille ja solmukkeille, on meillä jälleenmyyjän perspektiivi. Meillä on ymmärys jälleenmyyjiämme kohtaan ja tulemme takaamaan parhaan mahdollisen palvelun. Kokommeja markkinajohtava asema kansainvälisenä nettikauppana mahdollistaa myös uniikin valikoiman tarjoamisen tukkukauppiaana, kun asemamamme vastaa tärkeästä osasta tämän päivän miestenmuotia. Tukkukauppiaana meillä on asiakkaita ympäri Eurooppaa, sekä fyysisiä kauppoja että nettikauppiaita, ja tarjoamme nopeat toimitukset ympäri maailmaa FedExExpressin avulla.

Vieraile www.tiesb2b.com niin saat lisätietoja ja voit täyttää hakemuksen tullaksesi jälleenmyyjäksi. Kun olemme hyväksyneet sinut asiakkaaksemme voit nähdä hinnat ja täydelliset ehdot.

(0)